Hoera!
'Dierenbende' is uitgekomen

"Mijn eerste boek is nu verkrijgbaar in de winkel"

Over Dierenbende

Dierenbende is een vrolijk en fantasierijk kinderboek dat ik tijdens de vakanties heb geschreven toen ik acht jaar oud was. Het boek heb ik op de dag nadat ik negen werd uitgegeven. De tekeningen van mijn boek zijn gemaakt door mijn vriendin Rose Marie Muskee.


Het boek gaat over vier dierenvrienden die met elkaar de gekste avonturen beleven. Zebra wordt ontvoerd. Egel doet mee aan een hardloopwedstrijd. Zebra rijdt een rondje in de wolkenwieler en Muis wordt een beetje verliefd. 


Ook moeten de vrienden samen een groot monster verslaan om de eenhoorns van Fantasieland te redden.


Dit mooie en bonte gezelschap feest er tussendoor vrolijk op los en maakt er dan ook wel eens een echte dierenbende van!

Tadatata

Hier onthul ik voor jou mijn eerste boek

Lezers aan het woord

 Mijn nichtje Julie:

"Lieve Sterre, ik vond je boek echt super!

Het is heel origineel. Ook heel leuke plaatjes.

Heel goed bedacht."

Grappig, fantasierijk, leuke tekeningen.


Als klasgenootje van de 8-jarige schrijfster is dit natuurlijk een must-have. Wat een leuke verhalen en tekeningen! Onze dochter wilde de eerste avond niet slapen maar zoveel mogelijk hoofdstukken lezen. Zeker een aanrader!
Familie Hop, Teteringen

Bol.com

Ik heb 'Dierenbende' in één adem uitgelezen.


Potverdriejandosie Sterre, wat ben jij een goede schrijfster!

Jan van Buren

("Ouwe Jan" van bijna 90)

   Vanmorgen je leuke boek gekocht bij je opa en oma om het aan onze kleinkinderen voor te lezen en als kadootje voor hen. Ik was zo nieuwsgierig naar de avonturen van je dierenbende dat ik het eerst zelf gelezen heb in het zonnetje. Wat heb ik genoten van je heerlijke fantasie, Ga het nog deze week aan onze kleinkinderen geven en voorlezen, weet zeker dat zij van de mooie verhalen zullen smullen! PS: Je bent zelf vast dol op taart😋  

Lia Platenburg, Rotterdam

Ja Sterre, stuur me je boek ->