Artikel op oosterhout.nieuws.nl
10 augustus 2018 

Artikel op oosterhout.nieuws.nl

De lokale website oosterhout.nieuws.nl heeft als eerste een bericht geplaatst over de komende onthulling van mijn boek.

Op 10 augustus 2018 verscheen het volgende artikel op deze website.

Link naar artikel: https://oosterhout.nieuws.nl/nieuws/20190819/8-jarige-sterre-presenteert-zondag-haar-eerste-boek/

 

Vind je het leuk om te reageren?

Ik zou het leuk vinden als je hieronder op deze pagina een reactie achterlaat.

 

Groetjes,

Sterre

Over de schrijver
Ik ben een meisje van 8 jaar dat dol is op lezen en schrijven. Tijdens de vakanties van het schooljaar 2018-2019 heb ik mijn eerste boek 'Dierenbende' geschreven. met een beetje hulp van mijn vader en moeder heb ik dit boek op 25 augustus 2019 zelf uitgegeven. Om het boek te kunnen uitgeven heb ik me ook moeten inschrijven bij de Kamer van Koophandel. Sinds 10 augustus 2019 ben ik dus officieel ondernemer. Mijn bedrijf heet Sterre Stories.
Reactie plaatsen