Hoera, Dierenbende is uitgekomen!
26 augustus 2019 

Hoera, Dierenbende is uitgekomen!

Op zondag 25 augustus 2019 – de dag na mijn 9e verjaardag – was het zover.

Ik heb ’s middags eerst thuis met familie taart gegeten en geluncht om mijn verjaardag te vieren. Daarna gingen we met zijn allen naar boekenwinkel het Verboden Rijk in Oosterhout om om 15:30 uur mijn boek te onthullen. Toen ik bij de winkel aankwam lag mijn boek al in de etalage en ook op de toonbank was al een hele stapel klaargelegd.

Hoe cool is dat, wanneer je voor het eerst je eigen boek in de winkel ziet liggen? Ik kon het bijna niet geloven.

   

Er waren veel mensen aanwezig: mijn familie, de familie van Rose Marie, mijn beste vrienden van school, mijn oppas en nog een paar onbekenden.

En toen ging het gebeuren …

Ik heb eerst verteld hoe ik op het idee ben gekomen om een boek te schrijven en hoe ik het schrijven heb aangepakt.

   

Daarna heb ik het eerste exemplaar van mijn boek aangeboden aan Theek 5. Dat is de organisatie achter de bibliotheek van Oosterhout.

Martijn Beerens heeft het boek namens Theek 5 in ontvangst genomen.

 

Daarna heb ik nog een stukje voorgelezen.

Aan het einde hebben Rose Marie en ik voor iedereen ons boek gesigneerd.

 

Ik vond het een heel bijzondere dag en wil iedereen die mij heeft geholpen graag bedanken.

Voor meer informatie over mijn boek, klik  >>> hier

Groetjes,

Sterre

Over de schrijver
Ik ben een meisje van 8 jaar dat dol is op lezen en schrijven.Tijdens de vakanties van het schooljaar 2018-2019 heb ik mijn eerste boek 'Dierenbende' geschreven. met een beetje hulp van mijn vader en moeder heb ik dit boek op 25 augustus 2019 zelf uitgegeven.Om het boek te kunnen uitgeven heb ik me ook moeten inschrijven bij de Kamer van Koophandel. Sinds 10 augustus 2019 ben ik dus officieel ondernemer.Mijn bedrijf heet Sterre Stories.
Reactie plaatsen