Boeken voor de schoolbieb

Tom Pellis, directeur van mijn school Nutsbasisschool Teteringen, heeft twee boeken gekocht voor onze schoolbibliotheek.

Ik heb ze voor mijn  school natuurlijk ook gesigneerd.

Ik vind het superleuk dat hierdoor alle medeleerlingen mijn boek kunnen lezen.

Over de schrijver
Ik ben een meisje van 8 jaar dat dol is op lezen en schrijven.Tijdens de vakanties van het schooljaar 2018-2019 heb ik mijn eerste boek 'Dierenbende' geschreven. met een beetje hulp van mijn vader en moeder heb ik dit boek op 25 augustus 2019 zelf uitgegeven.Om het boek te kunnen uitgeven heb ik me ook moeten inschrijven bij de Kamer van Koophandel. Sinds 10 augustus 2019 ben ik dus officieel ondernemer.Mijn bedrijf heet Sterre Stories.
Lia Platenburg
Door

Lia Platenburg

op 02 Sep 2019

Lieve Sterre,Vanmorgen je leuke boek gekocht bij je opa en oma om het aan onze kleinkinderen voor te lezen en als kadootje voor hen. Ik was zo nieuwsgierig naar de avonturen van je dierenbende dat ik het eerst zelf gelezen heb in het zonnetje. Wat heb ik genoten van je heerlijke fantasie, Ga het nog deze week aan onze kleinkinderen geven en voorlezen, weet zeker dat zij van de mooie verhalen zullen smullen! PS: Je bent zelf vast dol op taart😋Hartelijke groet,Lia Platenburg

Reactie plaatsen