Artikel in 'Het Kanton'

Op 22 augustus 2019 verscheen in het Oosterhoutse huis-aan-huisblad ‘Het Kanton’ onderstaand artikel over de uitgave van mijn eerste boek.

Vind je het leuk om te reageren?

Ik zou het leuk vinden als je hieronder op deze pagina een reactie achterlaat.

Groetjes,

Sterre

Over de schrijver
Ik ben een meisje van 8 jaar dat dol is op lezen en schrijven.Tijdens de vakanties van het schooljaar 2018-2019 heb ik mijn eerste boek 'Dierenbende' geschreven. met een beetje hulp van mijn vader en moeder heb ik dit boek op 25 augustus 2019 zelf uitgegeven.Om het boek te kunnen uitgeven heb ik me ook moeten inschrijven bij de Kamer van Koophandel. Sinds 10 augustus 2019 ben ik dus officieel ondernemer.Mijn bedrijf heet Sterre Stories.
Julie Eijsink
Door

Julie Eijsink

op 24 Aug 2019

Gefeliciteerd Sterre xxxx Julie Eijsink

Sterre-Jongedijk
Door

Sterre-Jongedijk

op 26 Aug 2019

Bedankt, Julie! Jammer dat je niet bij mijn boekpresentatie aanwezig kon zijn.
Groetjes, Sterre

Reactie plaatsen