Sterre Stories opgericht

Op woensdagmiddag 7 augustus was het zover: met mijn vader en moeder ben ik naar de Kamer van Koophandel in Breda gegaan om mijn eenmanszaak Sterre Stories in te schrijven in het Handelsregister.

Ik heb me ingeschreven om mijn eerste boek ‘Dierenbende’ te kunnen uitgeven.

Dat gaat op zondag 25 augustus 2019 om 15:30 uur gebeuren.

 

Zie: https://sterrestories.nl/boek

 

Vanaf vandaag ben ik dus officieel ondernemer, hoera!

 

Vind je het leuk om te reageren?

Ik zou het leuk vinden als je hieronder op deze pagina een reactie achterlaat.

 

Groetjes,

Sterre

 

 

Over de schrijver
Ik ben een meisje van 8 jaar dat dol is op lezen en schrijven. Tijdens de vakanties van het schooljaar 2018-2019 heb ik mijn eerste boek 'Dierenbende' geschreven. met een beetje hulp van mijn vader en moeder heb ik dit boek op 25 augustus 2019 zelf uitgegeven. Om het boek te kunnen uitgeven heb ik me ook moeten inschrijven bij de Kamer van Koophandel. Sinds 10 augustus 2019 ben ik dus officieel ondernemer. Mijn bedrijf heet Sterre Stories.
Reactie plaatsen