Artikel in BN De Stem

Op woensdag 22 augustus 2019 ben ik geïnterviewd voor een artikel in BN De Stem.
Het artikel is op vrijdagavond op de website van BN De Stem verschenen.

Naar volledig artikel: https://www.bndestem.nl/oosterhout/schrijfster-sterre-8-debuteert-met-dierenbende-bij-oosterhoutse-boekhandel~aa278799/

Op zaterdag verscheen het artikel in “Stad en Streek” van de papieren krant

 

Over de schrijver
Ik ben een meisje van 8 jaar dat dol is op lezen en schrijven. Tijdens de vakanties van het schooljaar 2018-2019 heb ik mijn eerste boek 'Dierenbende' geschreven. met een beetje hulp van mijn vader en moeder heb ik dit boek op 25 augustus 2019 zelf uitgegeven. Om het boek te kunnen uitgeven heb ik me ook moeten inschrijven bij de Kamer van Koophandel. Sinds 10 augustus 2019 ben ik dus officieel ondernemer. Mijn bedrijf heet Sterre Stories.
Reactie plaatsen