Live op de radio

Vandaag mocht ik bij de Oosterhoutse radio en televisieomroep ORTS samen met Rose Marie vertellen over ons boek Dierenbende.

We werden in het lezerscafé van de bibliotheek Theek 5 live geïnterviewd.

Na afloop van het interview hebben we een exemplaar van ons boek “Dierenbende”aangeboden.

Het was een super leuke middag.

Je kunt het interview >>> hier terugluisteren. Het begint bij 00:39:20 min.

    

  

  

Over de schrijver
Ik ben een meisje van 8 jaar dat dol is op lezen en schrijven.Tijdens de vakanties van het schooljaar 2018-2019 heb ik mijn eerste boek 'Dierenbende' geschreven. met een beetje hulp van mijn vader en moeder heb ik dit boek op 25 augustus 2019 zelf uitgegeven.Om het boek te kunnen uitgeven heb ik me ook moeten inschrijven bij de Kamer van Koophandel. Sinds 10 augustus 2019 ben ik dus officieel ondernemer.Mijn bedrijf heet Sterre Stories.
Julie
Door

Julie

op 27 Sep 2020

Super leuk Sterre! Xx

Reactie plaatsen